Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a lacalut.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Lacalut Interdental fogköztisztító kefe védőkupakkal XS (Ø 2,0 mm)

Lacalut Interdental fogköztisztító kefe védőkupakkal XS (Ø 2,0 mm)

Lacalut XS Interdental-fogköztisztító kefe védőkupakkal 5db/csomag Melyik a helyes méret?
A fogköztisztító kefének nyomás nélkül kell a fogak között elférnie. Valószínűleg 2 méretre lesz szüksége, mivel a metszőfogak sok esetben távolabb állnak egymástól, mint a rágófogak.
Kérdezze fogorvosát az Önnek megfelelő méretről. Mikor kell elkezdeni a fogközök tisztítását?
Már 12 éves kortól rendszeresen kellene tisztítani a fogközöket. Leghatásosabb eredmény mindennapi használattal érhető el. A Lacalut Interdental fogköztisztító kefe alkalmas fogszabályozók, műfogsorok, rögzített fogpótlások és implantátumok tisztítására is. Gyermekek elől elzárva tartandó!   5 db/csomag   Méret:XS   Gyártja:Dr. Theiss Naturwaren GmbH, Németország
Forgalmazza: Naturprodukt Kft., 2046 Törökbálint, DEPO Pf.8 www.naturprodukt.hu