Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a lacalut.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Lacalutról

Vigyázz a szádra!

Az egészség a legértékesebb magántulajdon. Ahogy több figyelmet fordítunk a minőségi alapanyagokból készült ételekre, cukormentes italokra, úgy hozzuk ezzel összhangba szájápolási kultúránkat!

Sokan azt gondolják, hogy a mostani technikai újítások révén elegendő, ha az adott problémát kezelik. A mi hitvallásunk azonban másban rejlik. A szülők és felnőttek felelősségének tarttjuk, hogy már kisgyermekkortól értékként tekintsünk a fogainkra, és ne adottságként.

A szájápolás során fontos, hogy olyan készítményt válasszunk, amely természetes hatóanyagokat tartalmaz, nem károsítja a fogakat és a szájnyálkahártyát. A Dr. Theiss megalkotott egy olyan minőségi terméket, amelynek eredeti alapja egy 1928-as szabadalomig nyúlik vissza és Németországban ismert volt a hatékonyságáról, magas minőségéről.

A Lacalut egy feltörekvő szakértő, aki hatékonyságával, gyorsaságával és megbízhatóságával a legmagasabb minőségi szintet képviseli. Sokoldalú, aki beszéli a gyerekek, a felnőttek és a betegek nyelvét egyaránt, ennek köszönhetően a szájápolás fontosságával a lakosság egyre szélesebb rétegei vannak tisztában napjainkban. Ma már nem kell senkinek a maga kárán megtanulnia, hogy az egészséges íny és ép fogazat milyen nagy jelentőséggel bír a táplálkozás és emésztés, a helyes beszédfejlődés és beszéd, valamint nem utolsó sorban a jó megjelenés, az esztétikus külső szempontjából.

Mégis szomorú tény, hogy már 30-40 éves koruk körül változatlanul sokan veszítik el fogaikat. Egyrészt a korai fogszuvasodás miatt, de még gyakrabban a fogíny és a fogágy betegségei (paradontózis) következtében

Lacalut a mosolyok őre, 0-99 éves korig - az ép, egészséges fogazat és fogíny megőrzésében, a fogágybetegségek megelőzésében nyújt segítséget klinikailag igazolt hatékonysággal, német szakértelemmel és tudományos háttérrel maga mögött, a Dr. Theiss-től.  Kimagaslóan kellemes az íze és az állaga, ami a fogmosást élménnyé teszi.

 

VIGYÁZZ A SZÁDRA! LACALUTTAL