Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a lacalut.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Dentálhigiénia

Nem lehet elégszer hangsúlyozni a szájhigiéné fontosságát, hisz a mai világban, az ápoltság körébe a szép mosoly, az egészséges fogak egyaránt bele tartoznak. A Lacalut, mint egy innovatív szájhigiéniai rendszer biztosítja mindehhez a megfelelő hátteret.

A Lacalut a dr. Theiss Naturwaren GmbH. által kifejlesztett fogápoló család, amely a SuperBrands megkülönböztető minősítést is többszörösen elnyerte az utóbbi években.

A gondos szájhigiéné, az egészséges fogazat és ép íny fontosságával szerencsére ma már a lakosság egyre szélesebb rétegei tisztában vannak. Mára már köztudottá vált, hogy meghatározó szerepe van a táplálkozásnak - ami az egészséges emésztésnek az alapfeltétele -, és persze nem elhanyagolhatóak az esztétikai szempontok sem.

Fogorvosok és szájsebészek ajánlásával a Lacalut készítmények ma már sok kelet-európai országban is piacvezető fogápolási termékek. 

Küldetésünk tudatosítani, hogy az általános egészség és jólét szerves része a megfelelő szájhigiéné és törekszünk arra, hogy ehhez mi biztosítsuk a legmegfelelőbb eszközöket.

 

A Lacalut szájápolási termékek széles palettájáról, minden korosztálynak, minden esetre van megoldás.

A Lacalut termékek sikerének titka a hatékonyságban rejlik, melyet magas színvonalú tudományos háttér, rendkívüli minőség jellemez. A Lacalutról elmondható, hogy kiváló termék család, hisz a több évtizedes szakmai tapasztalat a szájápolási márkák legjobbjai közé emelte. Az országban folyamatosan bővül a Lacalut szájhigiéniai termékeket forgalmazó patikák, üzletek száma, mert minden korosztály számára megoldást biztosít az egészséges száj higiénia elérésére és megtartására.

A Lacalut márkanév garancia!

A letisztult külső mögött  jelen van a folyamatos fejlesztés, kutatás, tudományos ismeretek alkalmazása.