Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a lacalut.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Lacalut gyermekfogkrém 8 éves kortól 50ml

Lacalut gyermekfogkrém 8 éves kortól 50ml

Védi és ápolja az új, maradó fogakat. 

A nátrium- és aminfluorid kombinációja erősíti a fogzománcot, és ezáltal jobban védi a fogszuvasodás ellen. Kíméletesen tisztítja a fogakat és eltávolítja a bakteriális lerakodást (plakkot).

 

- Hatékony védelem fogszuvasodás ellen

- Kíméletes tisztítás

- Citromint (citromos-mentás) íz

- Hozzáadott cukor nélkül

 

Használata: A gyermek naponta legalább kétszer a fogkefe körkörös mozgatásával mosson fogat 2-3 percig.

 

A készítmény nátrium-fluoridot, és 3-(N-hexadecil-N-2-hidroxietilammonio)propilbisz (2-hidroxietil) ammónium-difluoridot (Olaflur) tartalmaz (1400 ppm fluorid).

 

Hatéves, vagy annál fiatalabb gyermekek esetében:Borsónyi mennyiséget tegyen a fogkefére, és ügyeljen arra, hogy gyermeke fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le!

Más forrásból származó fluorid bevitele esetén kérje ki fogorvosa vagy orvosa tanácsát!

 

Gyártja:Dr. Theiss Naturwaren GmbH, Michelinstr. 10, 66424 Homburg/Németország

Forgalmazza: Dr. Theiss Naturprodukt Kft. 1116 Budapest, Barázda utca 42. www.lacalut.hu

   

Ingredients

Aqua, Hydrogenated StarchHydrolysate, Hydrated Silica, Aroma, CelluloseGum, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Fluoride,Limonene, Propylene Glycol, Sodium Chloride,Sodium Saccharin, Olaflur, Glycerin, SodiumBenzoate, Sodium Sulfate, CI 74260, CI 42090.

 

Kozmetikum