Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a lacalut.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Lacalut gyermekfogkrém 4 éves korig 50ml

Lacalut gyermekfogkrém 4 éves korig 50ml

Az érzékeny tejfogakat amin-fluorid (Olaflur) hatóanyaggal védi a fogszuvasodástól. Kíméletesen tisztítja a tejfogakat és eltávolítja a lepedéket (plakk).

 

- Hatékony védelem fogszuvasodás ellen

- Kíméletes tisztítás

- Gyümölcsös málna íz

- Hozzáadott cukor nélkül

- 250 ppm fluoridtartalommal

 

Használata: A gyermek naponta legalább kétszer a fogkefe körkörös mozgatásával mosson fogat 2-3 percig.

 

A készítmény 3-(N-hexadecil-N-2-hidroxietilammonio)propilbisz (2-hidroxietil)  ammónium-difluoridot (Olaflur) tartalmaz (250 ppm fluorid).

 

Hatéves, vagy annál fiatalabb gyermekek esetében:Borsónyi mennyiséget tegyen a fogkefére, és ügyeljen arra, hogy gyermeke fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le!         

Más forrásból származó fluorid bevitele esetén kérje ki fogorvosa vagy orvosa tanácsát!

 

Gyártja:Dr. Theiss Naturwaren GmbH, Michelinstr. 10, 66424 Homburg/Németország

Forgalmazza: Dr. Theiss Naturprodukt Kft. 1116 Budapest, Barázda utca 42. www.lacalut.hu

 

 

Ingredients:  

Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica,Cocamidopropyl Betaine, Cellulose Gum, Aroma, Propylene Glycol,Tocopheryl Acetate, Olaflur, Retinyl Palmitate, Sodium Chloride,Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Saccharin, Glycerin, BenzylAlcohol, Sodium Benzoate, Tocopherol, Sodium Sulfate, CI 14720.

 

Kozmetikum