Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a lacalut.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Lacalut gyermekfogkrém 4-8 éves korig 50ml

Lacalut gyermekfogkrém 4-8 éves korig 50ml

A kellemes fodor- és borsmenta ízű fogkrém a növésben lévő gyermekek számára került kifejlesztésre. A benne lévő különleges tisztítószemcsék eltávolítják a foglepedéket (plakk), mely a fogszuvasodás és a fogínybetegségek kiváltó oka. Az amindfluorid remineralizáló hatása révén a fluorid gyorsan beépül a fogba, ezáltal a fogkeményebbé és ellenállóbbá válik a fogszuvasodással szemben.

Használata:  A gyermek naponta legalább kétszer a fogkefe körkörös mozgatásával mosson fogat 2-3 percig, lehetőség szerint evés után.

A gyerekfogak optimális tisztítására: Lacalut gyermekfogkrém+Lacalut fogkefe.

·         Kíméletes tisztítás és biztos védelem a fogszuvasodás ellen a tejfogak és maradó fogak közötti átmenet idején.

·         Kellemes fodormenta íz

·         A fogak erősítésére és mineralizálására Olafluorral (500ppm).

·         Cukormentes

A készítmény aminfluoridot (Olaflur) tartalmaz.

Figyelmeztetés:  Hat éves, vagy annál fiatalabb gyermek esetén borsónyi mennyiséget tegyen a gyermek fogkeféjére és ügyeljen arra, hogy a gyermek fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le. Más forrásból származó fluorid bevitel esetén kérje ki fogoorvosa, vagy orvosa tanácsát!

Tárolás: legfeljebb 30°C-on.


Összetevők: Aqua, Hydrated Silica, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Poloxamer 188, Propylene Glycol, Silica, Hydroxyethylcellulose, Cocamidopropyl Betaine, Olaflur, Aroma, Titanium Dioxide, Sodium Saccharin, Sodium Chloride, Methylparaben, Glycerin, Propylparaben, Sodium Benzoate, Limonene.


Gyártja: Dr. Theiss Naturwaren Gmbh., Michelinstr., 10, 66424 Homburg, Németország
Forgalmazza: Naturprodukt Kft., 2046. Törökbálint, DEPO, Pf. 8., www.naturprodukt.hu