Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a lacalut.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Lacalut gyermekfogkrém 4-8 éves korig 50ml

Lacalut gyermekfogkrém 4-8 éves korig 50ml

Véd a fogszuvasodás ellen, eltávolítja a lerakódásokat, és erősíti a fogzománcot. 

Hatékony fogszuvasodás elleni védelem, kíméletes tisztítás,kellemes fodormenta íz, hozzáadott cukor nélkül.

 

   

Hatékonyan védi a tejfogakat és az első maradó fogakat a fogszuvasodás ellen. A fogakat kíméletesen tisztítja, és eltávolítja a bakteriális lerakódásokat (plakkot). Az amin-fluorid (Olaflur) remineralizáló hatása révén erősödik a fogzománc, és a fog ellenállóbbá válik a fogszuvasodással szemben.

 

Használata: A gyermek naponta legalább kétszer mosson fogat 2-3 percig, a fogkefe körkörös mozgatásával.

 

3-(N-hexadecil-N-2-hidroxietilammonio)propilbisz (2-hidroxietil) ammónium-difluoridot (Amin-fluorid/Olaflur) tartalmaz (500 ppm fluorid).   

 

Figyelmeztetés: Hatéves, vagy annál fiatalabb gyermek esetén borsónyi mennyiséget tegyen a gyermek fogkeféjére és ügyeljen arra, hogy a gyermek fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le! Más forrásból származó fluorid bevitele esetén kérje ki fogorvosa, vagy orvosa tanácsát! 

 

Gy. sz.: / Felhasználható: lásd a csomagoláson a "Ch.-B./Lot: / mindestens haltbar bis/best before end:" jelzés után.

Tárolás: Legfeljebb 30 °C-on.

 

Gyártja:  Dr. Theiss Naturwaren GmbH, Michelinstr. 10, D-66424 Homburg, Németország

Forgalmazza: Dr. Theiss Naturprodukt Kft., 1116 Budapest, Barázda utca 42.

 

 

Összetétel

Aqua , Hydrated Silica, HydrogenatedStarch Hydrolysate, Hydroxyapatite, Poloxamer 188, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Cocamidopropyl Betaine, Oflur, Aroma, SodiumSaccharin, Sodium Chloride, Glycerin, Limonene,Sodium Benzoate.

 

Kozmetikum