Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a lacalut.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Lacalut aktiv gum protection & sensitivity fogkrém 75 ml

Lacalut aktiv gum protection & sensitivity fogkrém 75 ml

VÉDELEM A FOGAK ÉS A FOGÍNY SZÁMÁRA: A speciális Lacalut-formula megerősíti a fogínyt, valamint megelőzi a fogínygyulladást és a fogínyvérzést. A fluorid véd a fogszuvasodás ellen. A benne lévő tisztító részecskék gyengéden tisztítják a fog felszínét. A sensitive-formula csökkenti a fogak érzékenységét az olyan ingerekre, mint a forró/hideg vagy az édes/savanyú.
Használata: Reggel és este mossa meg fogait borsónyi mennyiségű fogkrémmel. Már az első használat után érezhető az összehúzó hatás a fogínyen.
RDA: alacsony abrazivitás
Nátrium-fluoridot tartalmaz (1450 ppm fluorid).
Kizárólag felnőtteknek ajánlott. Stroncium-acetátot tartalmaz.
 
Összetevők: Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Potassium Chloride, Strontium Acetate, Poloxamer 188, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Hydroxyethylcellulose, Aluminum Lactate, Sodium Myristyl Sulfate, Sodium Fluoride, Menthol, Sodium Saccharin, Sodium Cetyl Sulfate, Chlorhexidine Digluconate, CI 77891.
 
Tárolás: Legfeljebb 30° C-on.
Gy. sz.: / Felhasználható: lásd a csomagoláson a"Lot: / Best before end:” jelzés után.
Gyártja: Dr. Theiss Naturwaren GmbH, Michelinstr. 10, D-66424 Homburg, Németország
Forgalmazza: Naturprodukt Kft., 2046 Törökbálint, DEPO Pf. 8 www.lacalut.hu
Kozmetikum