Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a lacalut.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Zsák, zsák, teli zsák ‒ még sincs benne arany ág!

Igen, mert ezt a zsákot nem a télapó hozza! A Lacalut szájápolási termékek gyártója elkötelezte magát az egészségmegőrzés mellett, melyet legjobb gyermekkorban elkezdeni és tudatosítani. Idén közel 100 000 ovis gyermek részvételével zajlik országszerte a Gondolkodj Egészségesen! Program, melynek keretén belül "együtt" játszik és tanul közel 100 000 gyermek, határainkon innen és túl. 

Milyen az, ha 1600 óvodában egyszerre játszanak a gyerekek ugyanazzal a társasjátékkal? Szórakoztató és tanulságos! A Gondolkodj Egészségesen! Nap keretében 2016.11.25-én az ovisokra egész napos móka-kacagás, számos, izgalmas foglalkozás és egy mindenféle jóval teletömött Egészség Zsák vár! Idén a biztonság témáját járják körül játékos formában a gyerekek, ám nemcsak az élményt és az egészséges életmódot elősegítő ajándékokat, hanem a tudást is hazavihetik és bármikor hasznát vehetik a hétköznapokban.

 

Lacalut. A gyerekek egészséges fejlődésének és ép fogainak támogatója.