Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a lacalut.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Nincs ínyére, hogy hamar elromlik a foga

Mindannyian tudjuk, milyen fontos az ép, egészséges fogazat. Fontos a táplálkozás, az egészséges emésztés miatt, nem beszélve a kozmetikai szempontokról!

 

30 felett fogy az íny

A fogzománcbetegség, a fogszuvasodás ellen a mai fogkrémek többsége hatékony védelmet nyújt.

Az újabb kutatások szerint azonban a fogak elvesztésének csak 30 éves kor alatt legfőbb oka a fogszuvasodás. 30 felett fogainkat sokkal inkább a fogíny és a fogágy betegségei (paradontózis) miatt veszítjük el. A fogíny gyulladása és sorvadása átterjedhet a fogágyra, a fogak meglazulnak és könnyebben megbetegszenek.

 

Paradontózis? Fogínyvérzés?  Megelőzhetők Lacalut aktivval

A LACALUT aktiv fogkrémet kifejezetten a fogíny és fogágy betegségei ellen fejlesztették ki. Feszesebbé teszi a fogínyt, s hatása azonnal érezhető.

Ha már észleljük a fogínygyulladás és -sorvadás első jelét: a fogínyvérzést, használjuk rendszeresen ezt a fogkrémet.

A LACALUT finom tisztító szemcséi eltávolítják a foglepedéket, és ezzel megakadályozzák a fogszuvasodást és a fogínygyulladást. Egyik hatóanyaga vérzéscsillapító hatású, sőt a szájnyálkahártyán egy olyan védőréteg kialakulását segíti elő, mely biztosítja a fogíny feszességét és meggátolhatja annak sorvadását. Egy másik hatóanyaga kiváló baktérium-, vírus- és gombaellenes hatású.