Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a lacalut.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Nevessen bátran a világra!

Mindannyian tudjuk, milyen fontos az ép, egészséges fogazat. Fontos a táplálkozás, az egészséges emésztés miatt, nem beszélve a kozmetikai szempontokról!

 

30 felett fogy az íny

 

A fogzománcbetegség, a fogszuvasodás ellen a mai fogkrémek többsége hatékony védelmet nyújt. Az újabb kutatások szerint azonban a fogak elvesztésének csak 30 éves kor alatt a legfőbb oka a fogszuvasodás. 30 felett fogainkat sokkal inkább a fogíny és a fogágy betegségei (paradontózis) miatt veszítjük el. A fogíny gyulladása és sorvadása átterjed a fogágyra, a fogak meglazulnak és könnyebben megbetegszenek.

 

Paradontózis? Fogínyvérzés?  Megelőzhetők Lacalut Aktivval

 

A LACALUT aktív fogkrémet kifejezetten a fogíny és fogágy betegségei ellen fejlesztették ki. Feszesebbé teszi a fogínyt, s hatása azonnal érezhető.

Ha már észleljük a fogínygyulladás és -sorvadás első jelét a fogínyvérzést, használjuk rendszeresen ezt a fogkrémet.

A LACALUT finom tisztító szemcséi eltávolítják a foglepedéket, és ezzel megakadályozzák a fogszuvasodást és a fogínygyulladást. Egyik hatóanyaga vérzéscsillapító hatású, sőt a szájnyálkahártyán egy olyan védőréteg kialakulását segíti elő, mely biztosítja a fogíny feszességét és meggátolhatja annak sorvadását. Egy másik hatóanyaga kiváló baktérium-, vírus- és gombaellenes hatású.

 

Lacalut termékek:

 

Lacalut Aktív Herbal – A Lacalut Aktív formula a természet nyolc értékes gyógynövényével kiegészítve


Lacalut Alpin fogkrém – Hatékony fogápolás természetes sók és alpesi ásványi anyagok kombinációjával.


Lacalut Flora fogkrém: - Célzott segítség a kellemetlen szájszag ellen, tartósan friss lehelletet biztosít.

 


Lacalut White & Repair fogkrém – Speciális fehérítő fogkrém a fogzománc felszínének tisztítására és javítására. (hidroxilapatittel).


Lacalut Sensitive preventív hatású fogkrém – Kíméli az érzékeny fogakat és véd a fogszuvasodástól.

Lacalut szájvizek:

  • Lacalut Aktiv szájvíz
  • Lacalut Sensitive szájvíz
  • Lacalut White szájvíz

 

Lacalut Gyermekfogkrémek:

 

  • 0-4 éves korig
  • 4-8 éves korig
  • 8 éves kortól

 

Továbbá felnőtt fogkefék:

Gyermekfogkefék:

 

Interdentális fogkefék: