Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a lacalut.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Lacalut szájápoló család az egész családnak

A fogápolás alfája és omegája

 

Nem lehet elégszer hangsúlyozni a szájhigiénia  fontosságát, hisz a mai világban, az ápoltság körébe a szép mosoly, az egészséges fogak is beletartoznak. A Lacalut egy komplex, innovatív szájhigiéniai  termékcsalád.

A Naturprodukt Kft. egyik küldetése: tudatosítani, hogy az orális egészség az általános egészség és jólét szerves része.  A Lacalut szájápolási termékek széles palettájáról minden korosztály számára és sokféle panaszra van megoldás.

 

Miért éppen Lacalut?

  1. A gyermekek számára változatos ízvilágban, az életkori sajátosságok figyelembe vételével a legkiválóbb hatóanyag-összetétellel készül.
  2. A Lacalut aktiv felnőttek számára a hatékony tisztítás mellett olyan speciális esetekre is, mint az ínygyulladás megoldást kínál.
  3. A mosoly a legegyszerűbb és egyben leghatékonyabb módja, hogy jó benyomást keltsünk másokban. A Lacalut White fogkrém speciális formulájának köszönhetően csillogóan fehérré teszi mosolyunkat.
  4. A fogorvosok gyakran találkoznak a modern táplálkozás által okozott egyik fogászati problémával, a saverózióval. Bizonyos ételek komoly veszélyt jelenthetnek a fogak egészségére. Az eróziónak kitett fogak kíméletes, ám nagyon alapos tisztításához a Lacalut Alpin fogkrémet ajánljuk. A Lacalut White & Repair fogkrém pedig nem csak fehérít, de hidroxilapatit tartalma révén revitalizálja a fogzománcot és kijavítja a fogfelszín sérüléseit.

  5. A kellemetlen szájszag hátterében legtöbbször olyan táplálékok állnak, mint a hagymafélék és a fűszeres ételek, noha az alkoholfogyasztás és a dohányzás is gyakran felelős a problémáért. Mindenkinek a Lacalut Flora fogkrémet javasoljuk, mert mindenkor és mindenhol biztos védelmet jelent a kellemetlen szájszag ellen

A Lacalut termékek sikerének a titka a hatékonyságukban rejlik, amelyet magas színvonalú tudományos háttér, rendkívüli minőség jellemez. A Lacalutról bizton állítható, hogy kiváló termékcsalád, hisz a több évtizedes szakmai tapasztalat a szájápolási márkák legjobbjai közé emelte.

Az országban folyamatosan bővül a Lacalut szájhigiéniai termékeket forgalmazó patikák, üzletek száma, mert minden korosztály részére garancia a mindennapi választáshoz. A letisztult külső mögött jelen van a folyamatos fejlesztés, kutatás és a tudomány.

Az ép és egészséges fogazat és fogíny megőrzésére, a fogágybetegségek, megelőzésére nyújt hatékony segítséget a LACALUT fogápoló család.