Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a lacalut.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Ha vérzik az íny

A vérzés az első jele a gyulladásnak és mivel nem jár fájdalommal – sokan nem veszik komolyan. Ám az elhanyagolt gyulladás végül komoly problémákhoz vezethet, egészen a fogak elvesztéséig!

Az ínyproblémákat megfelelő szájápolással, speciális, erre a célra kifejlesztett termékekkel meg lehet szüntetni.

Az orvosi ellenőrzés is igen fontos része a megelőzésnek. Legtöbb esetben a fogkő eltávolítása után, és a megfelelő szájápolás hatására a gyulladt fogíny regenerálódik, és a vérzés megszűnik.

Ha kell egy kis segítség:

A Lacalut aktiv fogápoló termékek rendszeres használatával megelőzhetővé válnak a fogágybetegségek, és tartósan megőrizhető a fogak és a fogíny egészsége.