Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a lacalut.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Fogmosás gyermekkorban 8. rész

Ahhoz, hogy a fogmosás ne csak muszáj legyen, hanem a gyermek tényleges hasznára is váljon, érdemes ragaszkodni a 2-3 percig tartó rutinhoz.

Persze, ha egy gyerkőcnek ezt mondjuk – és tegyük fel, már ismeri az órát – annak is örülhetünk, ha 1 percig lesz kitartása.

Éppen ezért a Lacalut 8+ fogkrémben mikro kapszulákba zárták az ízeket, így ha gyermek csak „kettőt húz” a fogkefével, nem fogja érezni az ízét.

Viszont minél tovább mossa a fogát, annál több kapszula nyílik ki és annál intenzívebben érzi a fogkrém citromin-menta íz világát, ezáltal nő a fogmosás időtartama, és a hatékonysága is és ezzel a „csellel” rendszeres fogmosásra ösztönöz.  

Kiváló átmenetet képez a gyermek és felnőtt fogkrémek íz világa között.