Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a lacalut.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Lacalut dent tabletta műfogsortisztító 32db

Lacalut dent tabletta műfogsortisztító 32db

Továbbfejlesztett formula
Aktív oxigén & menta-frissesség

32 tisztító tabletta
Koncentrált tisztítóanyagok műfogsorhoz.

Csak szájon kívül alkalmazható.

Alkalmazása: Tegyen egy Lacalut dent tablettát a műfogsorral együtt egy pohárba, majd öntsön rá annyi vizet, hogy a műfogsort ellepje. A víz kék színe a tisztítási folyamat alatt elhalványul. A tabletta erősen pezseg, gyorsan feloldódik, az ezáltal létrejövő aktív oxigén feloldja a lerakodásokat és ételmaradványokat. Kb. 15-20 perc után a műfogsor alaposan megtisztul, higiénikusan tiszta és frissítően mentaízű lesz.
Fontos figyelmeztetések: Felhelyezés előtt a műfogsort folyó vízzel alaposan öblítse le! A műfogsor éjszára a tisztító oldatban maradhat.
Összetétel: Potassium Caroate, Sodium Carbonate, Citric Acid, Glucose, VP/VA Copolymer, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Aroma, Cl 73015.

Óvintézkedések és különleges figyelmeztetések: Rendeltetésszerű alkalmazás esetén nincs szükség különleges óvintézkedésekre.
Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó!

Legfeljebb 25 °C-on tárolandó!

Orvostechnikai eszköz

Származási hely: Németország
Gyártja:  Dr. Theiss Naturwaren Gmbh., Michelinstr. 10, 66424 Homburg.
Forgalmazza: Naturprodukt Kft., 2046. Törökbálint, DEPO, Pf. 8., www.naturprodukt.hu