Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a lacalut.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Lacalut dent Extra rögzítőkrém 40 g

Lacalut dent Extra rögzítőkrém 40 g

Orvostechnikai eszköz
A műfogsor alkalmazásánál nem csak a jó illeszkedés, hanem a biztos tartás is fontos.
Az új Lacalut dent extra rögzítő krém használata különösen egyszerű. Teljesen íz-semleges, és száraz és nedves protézisre egyaránt felhasználható. Jól rögzíti a „harmadik fogakat”, anélkül, hogy a harapás magassága megváltozna.
Az optimális adagolás egyénileg határozható meg.
Figyelmeztetés:  Gyermekek elől elzárva tartandó!
Használati útmutató: Gondosan olvassa el ezt a használati útmutatót, mert fontos téjákoztatást ad arról, mit kell figyelembe vennie a termék használatakor.
Felhasználás terület:  műfogsor rögzítéséhez
Óvintézkedések és különleges figyelmeztetések:  Csak egészséges (sértetlen) nyálkahártyán alkalmazható!
Adagolási utasítás, az alkalmazás módja és időtartama:  Tisztítsa meg a műfogsort és a felső ill. az alsó fogsor mélyedéseibe vigye fel a Lacalut rögzítőkrémet (nedves műfogsorra is felvihető). Ezután helyezze fel a műfogsort  és néhány másodpercig szorítsa össze állkapcsát. Kb. öt perc várakozás után fogyaszthat ételt.
Az adagolás egyénileg határozható meg. Használat után gondosan zárja le a tubust.

Ellenjavallt: Az összetevők valamelyikével szembeni túlérzékenység esetén.
Mellékhatások: Egyes esetekben a nyálkahártya túlérzékenységi reakciókat mutathat. Amennyiben mellékhatást tapasztal, tájékoztassa orvosát, vagy gyógyszerészét.
Kölcsönhatás egyéb szerekkel:  eddig nem ismeretes.
LGyermekek elől elzárva tartandó!

A faltkartonon és a tubuson feltüntetett lejárati idő után nem használható fel!

Legfeljebb 30 °C-on tárolandó!
Összetétel: Mixed Sodium,/Calcium Salts of Polymethyl-vinylether/Maleic Anhydride, Paraffinum Liquidum, Cellulose Gum, Petrolatum, Silica, Aroma, Propylparaben, Methylparaben, C.I. 14720
Származási hely: Németország
Gyártja: Dr. Theiss Naturwaren Gmbh., Michelinstr., 10, 66424 Homburg
Forgalmazza: Naturprodukt Kft., 2046. Törökbálint, DEPO, Pf. 8., www.naturprodukt.hu