Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a lacalut.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Lacalut… Úgy bizony! 3. rész

Lacalut gyermekfogkrém 4-8 éves korig

 

A tejfogaktól a maradó fogak megjelenéséig tartó átmeneti időszakban

Ez a Lacalut fogkrém a 4-8 éves korosztály számára készült, megkönnyítendő a fogváltás időszakát.

Az új, hatéves kor körül megjelenő állandó fog különösen hajlamos szuvasodásra, mert a fogzománc még porózus és viszonylag lágy.

A magasabb fluoridtartalom elősegíti a fogzománc megkeményedésének folyamatát, és ellenállóbbá teszi a fogat a savas kémhatással, illetve a szuvasodással szemben. A Lacalut 4-8 fogkrémben lévő aminfluorid előnyös tulajdonságainál fogva még jóval a fogmosás után is véd a fogszuvasodástól.

A kellemes fodor- és borsmenta ízű fogkrém a növésben lévő gyerekek számára került kifejlesztésre. A benne lévő különleges tisztítószemcsék eltávolítják a foglepedéket (plakk), mely a fogszuvasodás és a fogínybetegség fő kiváltó oka. Fluorid tartalma révén a fog keményebbé és ellenállóbbá válik a fogszuvasodással szemben.