Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a lacalut.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Lacalut… Úgy bizony!

A család testápolási és egyéb higiéniai szokásai modellként szolgálnak a gyermek számára. Ezért a korai gyermekkorban elsajátított szájápolási szokások meghatározóak lehetnek az egész élet folyamán.

A kisgyermek fogai eredendően egészségesek. Amint megjelennek az első fogacskák, meg kell kezdeni azok rendszeres tisztítását, melynek célja a fogszuvasodás és az ínygyulladás megelőzése.

Igen fontos, hogy a szülő milyen fogkrémet választ a gyermekének!

A fogkrém íze és kinézete mellett azonban a fluorid tartalom is fontos.

Használjon kifejezetten tejfogakra készült, csökkentett fluorid tartalmú gyermek fogkrémet, mellyel megelőzhető a fogkrém lenyelése miatti túlzott fluorid bevitel, mely a maradó fogakon foltosodást okozhat.

Ezek a fogkrémek speciálisan a tejfogak igényeinek megfelelően vannak kifejlesztve.

Fluorid tartalmuk biztonságos védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen.

Kellemes, de nem túl édes ízük nem csábítja a gyerekeket a fogkrém lenyelésére.